Cafeteria fordele og medarbejderne

Især hvis du tilfældigvis er en af de fordomsfrit ambitiøse mikrovirksomheder iværksættere, finder jeg har læst om hverdagen i barer ligesom Crain’s Chicago Business, i sidste ende du at designe og tilbyder op en attraktive personalegoder pakken vil være en vigtig bestanddel af din fremtidige vækst. En attraktiv sundhedsplan vil gøre netop det – tiltrækker – hjælper dig med at rekruttere og fastholde afgørende medarbejdere (dvs. dem, der kæmpede over kreative klasse/viden arbejdstager typer Richard Florida altid yammering om). Du finder også, at en generøs gruppe plan vil hjælpe link medarbejdernes interesser til din bekymring.

Når det er sagt, er der en tilsyneladende ubegrænset antal gruppe fordele muligheder at overveje. Som du ønsker at flytte til toppen af din liste er et Cafeteria Plan. Cafeteria mærke af frynsegodeplanen kan tilføje en masse frihed til en medarbejder kompensationspakke, så medarbejderne til at vælge fordele muligheder ala carte, hvis du vil – hvis du vælger kun fordelen muligheder de er mest interesseret i.

Måske skulle jeg begynde at tættere til begyndelsen… cafeteria planer, også kendt som det fleksible forbrug konto, valget udgifter konto eller i afsnittet 125 planen, er blevet mere og mere populære over de sidste par år, fordi de er designet til at tilbyde medarbejdere en virkelig praktisk måde at betale medicinske udgifter med før skat dollars; lindre dem af den byrde af føderale og statslige skatter.

For at drage fordel af en fleksibel udgifter konto, afsat støtteberettigede medarbejdere en pre-udpegede beløb hvert år for at betale til lægeudgifter ikke allerede er berettiget til dækning. De to mest almindelige typer af fleksible-udgifter konti er afhængige af pleje godtgørelse (også kendt som DCRAs) og sundhedspleje refusion konti. Arbejdstagerne betaler for ikke-refunderet udgifter fra disse konti. Desværre, fleksibel-udgifter konti er “Brug-it-eller-lose-it” konti; hvilket betyder, at eventuelle midler sidesten i slutningen af året ikke kan være “rullede over,” så at sige.

Undtagelser fra disse grænser gælder for nøglemedarbejdere

Typisk, midler der er afsat i et cafeteria plan fleksibel-udgifter-konto er fritaget for indkomst, løn og arbejdsløshed afgifter. Denne fritagelse gælder generelt også for løn og arbejdsløshed skatter betalt for medarbejdere. (Tage et kig på IRS Pub. 15-B for undtagelser, herunder behandling af meget kompenseret medarbejdere og visse aktionærer i underkapitel S Corporation.)

Præmier til at fordele en gruppepolitik liv er typisk fritaget indtægter og arbejdsløshed skatter. Desuden præmier for op til $50,000.00 fordele dækning pr. medarbejder har tendens til at være undtaget fra lønskatter. For yderligere oplysninger, Se IRS-publikation 15-B.

Du kan se, cafeteria planer tilbyde dig nogle alsidighed i at sammensætte en fordele plan for din arbejdsstyrke. Der findes andre kategorier af frynsegoder, du kan tilbyde dine medarbejdere i et cafeteria plan, der kan udelukkes fra skattepligtige indkomst under IRS fordel-udelukkelse regler. Ved hjælp af en fleksibel-udgifter-konto–nemlig, om oprettelse af en DCRA og HCRA – kan hjælpe til at kickstarte en cafeteria plan for din arbejdsstyrke. Hvis du vedligeholder en cafeteria plan, kræver IRS du at fuldføre IRS Form 5500.

For at hjælpe dig med at holde styr på omkostninger i forbindelse med beskæftigelse, udgiver den amerikanske Bureau af Labor statistik (BLS) en kvartalsvis statistik kaldet beskæftigelse omkostninger indeks. Cost-indekset måler ændringer i medarbejder-kompensation omkostninger, som omfatter lønninger, og fordele. Ud over at udgive den kvartalsvise omkostninger indeks, offentliggør BLS en årlig undersøgelse af kompensation omkostninger.

En sidste ting… ovenstående oplysninger er praktisk for underholdningens skyld og bør ikke fortolkes som finansiel rådgivning. For rådgivning specifikke for dit firma omstændigheder, så tøv ikke få rådgivning fra en økonomisk, skat eller fordele konsulent. Du kan selv ønsker at flade ud hyre en midlertidige fordele konsulent eller en fuld service ydelser konsulentfirma. Der er også en række gode informationskilder på internettet du kan drage fordel af. Medarbejder fordele Research Institute (EBRI), International Foundation af medarbejder gavn planer (IFEBP) og amerikansk fordele Rådet er uafhængige informationskilder virkelig “handlingsrettede” medarbejder-benefit plan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.