Første gang fast ejendom køb

Intet kan være mere spændende & skræmmende på samme tid end at købe din 1st hjem. Alle taler om alle fordele ved at købe fast ejendom som skattefordele, påskønnelse osv. Men der er nogle risici forbundet og mere viden du har, før du starter processen mindre sårbare vil du være at disse risici. Nu, du har besluttet at tage springet der er nogle ting, du kan gå til at gøre erfaringen spændende og lystbetonet.
En af de 1st ting du skal gøre er interview 3 pant specialister. Det udretter 3 ting, 1: a du vide på forhånd hvor meget hjem du har råd til. Den værste fornemmelse er at gå ud på udkig, find din drømmebolig og derefter opdager du ikke har råd til det. Efter at det vil være virkelig frustrerende, forsøger at finde et andet hjem. At vide, hvad din prisklasse er før du forsikrer start ser, at når du finder et hjem vil du være i stand til at råd til det. 2., når du beslutter at sætte i et tilbud, der “Forhåndsgodkendte” sætter dig i en stærkere forhandlingsposition, især det du tilfældigvis er i en flere tilbud situation. 3nd du vil have et forhold, der er etableret med et pant mægler. Dette vil flytte ting langs meget mere effektivt, når du har fundet dit hjem.
Nu hvor du har været “Før godkendt” er det tid til at begynde at søge efter din drømmebolig. 95% af folk henvende sig til internettet for at begynde at søge. Der er mange muligheder men realtor.com er sandsynligvis det mest populære. Dette værktøj kan hjælpe dig med at få at vide, markedet for fast ejendom i det område du ønsker at leve. Tjek de gennemsnitlige huspriser for størrelsen af hjem du ønsker for at købe i ethvert givent område. Priserne på fast ejendom kan virkelig svinge meget endda i samme by.
Når du har fundet et par sommerhuse, der interesserer dig, kan du ringe til en ejendomsmægler. At have en køber agent koster dig ingenting, sælger betaler alle gebyrer. Så drage fordel af alle de fordele, de har at tilbyde. Her er et udsnit:
• Evaluere de specifikke behov og ønsker af køber og finde egenskaber, der passer til disse specifikationer.
• Hjælpe køberen at bestemme det beløb, de har råd til (prækvalificere) og Vis egenskaber i denne prisklasse og locale forbrugeren har fastslået.
• Bistå i visning af egenskaber og enten ledsage klienten på fremvisninger eller får vist egenskaberne for klient til at forsikre, at de identificerede specifikationer er opfyldt.
• Forskning de valgte egenskaber at identificere eventuelle problemer eller spørgsmål til at hjælpe forbrugeren med at gøre en informeret beslutning inden du foretager et passende tilbud på ejendommen.
• Rådgive kunden om strukturering af et passende tilbud om at købe den valgte egenskab.
• Fremsætte et tilbud til de sælgere agent og sælger på klienter vegne.
• Forhandle på vegne af køber klienten til at hjælpe med at få identificeret ejendommen. Husk på at køber agent vil gøre det med deres kunder bedste interesser for øje.
• Anmeld og forklare alle juridiske dokumenter til deres køber klient.
• Anbefalinger og hjælp til at sikre passende finansiering for den valgte egenskab. • Give en liste over mulige kvalificerede leverandører fx movers, advokater, tømrere hvis disse tjenester er nødvendige for forbrugeren.
Nu, du er klar til at købe, vil du begynde forhandlingsprocessen. Sælgeren ønsker flest penge og køber ønsker at betale den mindste mængde. Dette er, hvor ekspertisen hos din ejendomsmægler kommer. Sælger giver normalt lidt og køber giver lidt.
Viden er magt, når det kommer til køb af fast ejendom, så uddanne dig selv og hele processen vil være spændende & lystbetonet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.